У київському кінотеатрі "Жовтень" з 5 по 11 грудня вперше відбудеться "Єврофест: кіно для кожного". Головна мета цього кінофестивалю – підвищити толерантність і рівність у суспільстві. Також він має розширити можливості дозвілля для людей з інвалідністю.

На фестивалі кияни зможуть подивитися вісім фільмів – тріумфаторів європейських фестивалів, які так чи інакше стосуються теми інклюзивності – віку, раси, гендеру, сексуальної орієнтації і т. д.

На "Єврофест: кіно для кожного" покажуть: іспанська комедія "Чемпіони", французька мелодрама "Портрет дівчини у вогні", соціальний трилер "Сини Данії", трагікомедія "Зимові мухи", "Обскура Бароко" Євангелії Краніоті, німецька драма "Робота без авторства", а також чорні комедії "Зжерти левами" і "Лайко: Ром у космосі".

Наголошується, що квитки можна буде придбати на сайті кінотеатру за 60 гривень.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві почали встановлювати новорічні ілюмінації – це і гірлянди, і спеціальний декор, якими прикрасять вулиці української столиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, столичні каштани вирубали під корінь.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро отримає заповітний 4G.