У Києві почали встановлювати новорічні ілюмінації – це і гірлянди, і спеціальний декор, якими прикрасять вулиці української столиці. Про це повідомили в прес-службі підприємства "Київміськсвітло". Там зазначили, що комунальники вже повним ходом приступили до монтажу прикрас.

Повідомляється, що тільки для ілюмінації на Хрещатику знадобиться понад 3 тисячі метрів різнокольорових гірлянд. Ними прикрашають дерева і фасади адміністративних будівель, серед яких Консерваторія, будівля КМДА, Національна Філармонія та інші. А ось на вулиці Богдана Хмельницького з'явиться ілюмінація на тросових розтяжках, її змонтують над проїжджою частиною, її основу становитимуть гірлянди і кулі. Вже відомо, що Майдан Незалежності прикрасять гірляндами, а Європейська площа отримає незвичайні листки, які світяться, над дорогою, а дерева будуть прикрашені "падаючим льодом", всякими фігурками і світяться кульками.

На все це вже виділили близько двох мільйонів гривень з бюджету міста. Новорічна ілюмінація прикрасить столицю в період з 19 грудня 2019 року до 20 січня 2020 року.

Новорічна ілюмінація, Вести
Новорічна ілюмінація, Вести

Нагадаємо, Пальчевський наступає на п'яти Кличко, новий лідер гонки мерів не за горами.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що названо список магазинів Києва, куди сходити у "чорну п'ятницю".

Також портал "Знай.ua" писав, що бюджет Києва на 2020 рік вразив експертів.