Днями прикордонники Житомирського загону спільно з поліцією затримали чотирьох до зубів озброєних чоловіків, які намагалися пробратися в зону відчуження ЧАЕС.

У чоловіків виявили солідний арсенал зброї, фото: Прикордонна служба України

Про інцидент інформує прес-служба ДПСУ.

У повідомленні йдеться, що прикордонники помітили два позашляховика, які рухалися в напрямку території зони ЧАЕС. Правоохоронці зупинили Land Rover і Ford, коли ті ж перетнули кордон забороненої для туристів території.

Любителями екстриму виявилися жителі Дніпропетровської і Львівської областей та міста Києва. У салонах авто при огляді виявили чотири одиниці нарізної зброї різних калібрів і одна гладкоствольну рушницю 22 калібру з боєприпасами до них.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє
Показати ще

Чоловіки пояснили свої наміри потрапити в зону відчуження бажанням пристріляти зброю безлюдній території.

"Правопорушники притягнуті до відповідальності за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення. Нарізні карабіни Sovage, GSG 5, Зброяр Z, Kriss Vector, рушницю ATA arms, а також майже 100 боєприпасів вилучено співробітниками Національної поліції. Перевірочні заходи тривають", - резюмували у прикордонній службі.

Нагадаємо, що у колишнього коміка, народного депутата України Романа Грищука та актриси студії "Мамахохотала", блогера Ганни Гресь з'явився первісток.