16 листопада, в суботу, киянин налякав гостей і жителів столиці, а потім і всю Україну, коли вирішив вигуляти по звичайній вулиці в центрі міста свого леопарда. На цьому курйозні випадки в Києві не закінчилися.

Чоловік з леопардом, фото Fb
Чоловік з леопардом, фото Fb

17 листопада невідомі вирішили вигуляти в столиці Україні кілька кізок. Білих рогатих помітив журналіст Олександр Марущак біля будівлі Міністерства закордонних справ України.

... світ чудес під МЗС)))

Geplaatst door Олександр Марущак op Zaterdag 16 november 2019

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Будівля МЗС знаходиться не на околиці і навіть не в спальному районі, як могли подумати ті, хто ніколи не бував у Києві або погано знайомий з його географією. Міністерство закордонних справ розташувалося на Михайлівській площі, неподалік від Поштової площі.

Звідки практично в центрі Києва узялося кілька кіз - залишається загадкою, але фото вже встигло розлетітися в мережі.

Нагадаємо, раніше "Їх залишили удвох": на вулицях Києва знайшли дещо незвичайне, зворушлива історія.

Також Знай.uа писав, що на балконі у киянина оселилися дикі тварини, сховалися в меблі і під шпалери.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Кабміні мають намір відмовитися від тварин у цирку: що тепер буде зі слонами і тиграми.