Kyiv Animal Rescue Group є командою порятунку тварин в українській столиці. Вона без вихідних приймає дзвінки від людей, які виявили тварин, які потребують допомоги.

Слід зазначити, що в період з 5 по 9 листопада до них надійшло 112 заявок, які абсолютно не схожі між собою.

Кажани на балконі

Зокрема, в службу порятунку звірів звернувся киянин, який проживає на вулиці Верховинній. За словами чоловіка, у нього вдома на закритому балконі, прямо в меблях, оселилися більше 100 маленьких кажанів. Благо, він не вбив їх, а команда відразу ж вирушила на допомогу кажанчикам.

Як в результаті з'ясувалося, кажанів насправді було 120. Всі вони є видом "руда вечірниця". Експерти розповіли, що ця колонія помилково оселилася на зимівлю під шпалерами і меблів на закритому балконі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Прибула на місце такого незвичайного інциденту команда дістала всіх кажанів з балкона, 119 з яких відпустили на свободу, а одного таки забрали на лікування.

Кажани на балконі

Нагадаємо, що в курортному парку Моршина відкрили 3-метрову скульптуру рисі. Отже, саме цю червонокнижна тварина обрали символом Карпат в рамках проекту "Разом за природу".

Як повідомляв портал Знай.ua, кожен коли-небудь спостерігав за клином диких гусей, що летять в теплі краї на зимівлю. Але мало хто замислювався над тим, чому зграя летить саме клином.

Також портал Знай.ua писав, що при відсутності матері за немовлям, який повзав по підлозі, пильно стежила пухнаста улюблениця. Сіамська кішка по кличці Гатубела довела, що може доглянути за дитиною краще, ніж рідна мити.