У Києві оголосили рішення з приводу продовження утримання під вартою Олексія Белька – військовослужбовця Збройних сил України, який відомий як «київський мінер». Про це стало відомо з повідомлення прес-служби столичної прокуратури.

Як повідомляється, у середу, 13 листопада, затриманому продовжили термін утримання під вартою ще на два місяці. Белько міг би вийти під заставу, однак суму майже 300 тисяч гривень за нього ніхто не вніс.

Таким чином, «київський мінер» залишиться під вартою щонайменше до 12 січня. Його дії спочатку було кваліфіковано як теракт, але потім змінили статтю на завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян і хуліганство.

Олексій Белько на мосту Метро

Як відомо, військовослужбовець Олексій Белько повідомив, що замінував київський міст Метро і тим самим паралізував транспортне рух у столиці. Його через декілька годин нейтралізував загін спецназу. Наміри зловмисника підірвати міст не підтвердилися. Пізніше з'явилася інформація про те, що причиною такої поведінки стала сварка з дівчиною.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, у Запоріжжі замінували недобудований аеропорт, кому нічим зайнятися.

Як повідомляв Знай. ua, під Дніпром замінували ТЦ, блискавична евакуація.

Також Знай. ua писав, що у Франківську схопили малолітню "минершу".