На Київщині кілька журналістів нанесли візит Миколі Гуральнику, голові сільської ради села Дударків Бориспільського району. Їх цікавили питання корупції. Однак замість відповідей вони отримали «поїздку» на капоті автомобіля чиновника, повідомляє ТСН, посилаючись на свідчення очевидців.

Як повідомляється, чиновник був явно не в дусі спілкуватися з журналістами. Не довго думаючи, він сів за кермо свого авто і натиснув на педаль газу. Журналісти раптово опинилися спочатку на капоті джипа, а потім – на сусідній вулиці.

Пригальмувати «шановний» Гуральник вирішив тільки тоді, коли один з представників ЗМІ, перебуваючи на капоті джипа, розбив йому лобове скло.

Один з постраждалих журналістів, Артем Квашин, розповів, що з проханням про інтерв'ю з чиновником в сільраду звернулися заздалегідь, але знімальній групі відмовили. Тоді вони вирішили приїхати до нього на прийом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Квашина, опинившись на капоті, він думав, що Гуральник скоро загальмує, але той тільки набирав швидкість. Так він проїхав з сотню метрів, поки не вдарив по склу і воно не розбилося.

Дії голови сільради розслідують правоохоронці.

Нагадаємо, загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями: поховали не повністю, з тіла зникли...

Також Знай.uа писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що підлітка жорстоко вбили в Прилуках, придумавши банальну відмовку: поліцейську ділянку у вогні, народний гнів потрапив на відео.