У Києві поліція заарештувала злочинців, один з яких побив правоохоронця, а ще двоє викрали і катували родину. Відомо, що чоловіки часто вживали наркотики і алкоголь.

Одного зі злочинців затримали, коли той п'яний на Bentley врізався в дерево. Його попросили показати документи, але він намагався втекти, а потім накинувся на поліцейського. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацполіції.

Учасниками злочинного угруповання виявилися кияни 32, 35 та 36 років. Поліція затримала всіх причетних і вручила їм підозру.

Двоє зловмисників відвезли сім'ю в заміський будинок у Київській області і катували жінку. Вони почали погрожувати своїм жертвам, посадили в два автомобіля Mercedes і поїхали.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чоловіки викрали жінку, яка працювала хатньою робітницею в одного із злочинців, її доньку і чоловіка. Один з них звинуватив її в крадіжці 20 тисяч доларів. Після побиття, чоловіки дістали голку і прокололи жертві ніс. На наступний день вони відвезли сім'ю в Київ і погрожували розправою, якщо ті звернуться в поліцію. Жінку з нервовим зривом і тілесними ушкодженнями доставили в лікарню.

Також повідомляється, що слідча група знайшла речовину, яка нагадує марихуану у будинку злочинців. Учасникам організації загрожує утримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, що у Києві банда малоліток побила охоронця.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків.

Також портал Знай.uа писав, що в Прилуках продовжує гриміти справа про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленка.