У вівторок, 12 листопада, у Києві прогримів черговий скандал між маршрутником на пасажирами, який закінчився каліцтвом жінки.

Про шокуючий інцидент повідомив син потерпілої на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

У повідомленні йдеться, що водій маршрутки №211 (ДВРЗ – пл. Деміївська) на зупинці на вулиці Гродненській почав зачиняти двері автобуса і рухатися до того, як пасажирка встигла вийти з транспортного засобу.

Через маневри водія жінка різко впала і отримала перелом руки зі зміщенням.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"12.11.2019, орієнтовно о 15:50-16:10, моя мама їхала у маршрутному таксі №211. Водій зупинився на Гродненській. Мама виходила з маршрутки. Не встигла вийти, як водій почав рухатися і зачиняти дверей", – розповідає син постраждалої.

У Києві жінка покалічилася в маршрутці, фото: Київ Оперативний

Окрім того чоловік додав, що не збирається пускати ситуацію на самохід і вже почав розшукувати свідків. Користувачі мережі розлючено прокоментували ситуацію, повідомляючи про схожі випадки.

"Сама була в такій ситуації. Слава Богу, що нічого не зламала. Маршрутники часто таке роблять...", "Теж могла б побувати у такій ситуації... На милицях виходила з 69 автобуса, не встигла нормально ступити на землю, як він уже рушив, зачиняючи на ходу двері. Отримала переляк...", "Я вже не вперше про такий випадок чую. Просто жах. Знайти з-під землі і покарати!" – написали у коментарях до публікації.

Нагадуємо, що в Одесі біля трамвайного вагона прямо на ходу вивалилось одне із стекол.

Раніше портал Знай.uа писав, що небезпечні Богдани: переповнена маршрутка розвалилася на ходу. Очевидці повідомляють, що таке для них, на жаль, не новина

Також Знай.ua повідомляв про те, що у Києві неадекватний чоловік спалив дотла автобус Ikarus.