У неділю, 14 липня, на вулиці Борщагівська, 139, в Києві, в автобусі Ikarus 256, який був припаркований на узбіччі, відбулося загоряння.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами рятувальників ДСНС, пожежа в Ikarus розпочалася з боку передньої двері. На повну ліквідацію пожежі у пожежних пішло близько години. На жаль, вогонь практично повністю знищив автобус.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щоб загасити пожежу, поліцейським довелося на деякий час перекрити рух на даній ділянці вулиці Борщагівська.

Очевидці повідомили, що ще до приїзду пожежників на протилежній стороні вулиці вони бачили не зовсім адекватного чоловіка, віком до 40 років, в камуфляжних штанах, сорочці та картузі.

Він кричав на палаючий Ikarus: "Так, с..а, гори! Так тобі і треба, пі…ас!". А рятувальникам, що приїхали на подію: "Не гасіть, пі….си, так йому і треба".

На Борщаговской неизвестные подожгли автобус Ikarus 256

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 13 juli 2019

На даний момент правоохоронці встановлюють особу власника. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, рятувальники ДСНС та слідчо-оперативна група. Деталі пригоди встановить слідство.

Нагадаємо, що у Вишгородському районі Київської області під час пожежі згоріло десять автобусів "Богдан".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Житомирщині просто під час руху загорівся переповнений автобус.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Стокгольмі вибухнув, а після загорівся рейсовий автобус. В результаті жахливого інциденту постраждав водій.