У Києві сталася моторошна ДТП, водій на іномарці протаранив таксі та зніс двох пішоходів.

Про це повідомляють "Вартові еспресо".

У Дарницькому районі Києва сталася ДТП, відомо, що Lexus протаранив таксі та вилетів на тротуар. В цей момент по тротуару йшли чоловік та жінка, вони і стали жертвами пригоди. На місце події викликали бригаду швидкої допомоги, медики констатували смерть жінки від сильних травм, чоловіка що йшов поруч з жінкою госпіталізували. Зараз за його станом стежать медичні працівники.

У Києві Lexus збив двох пішоходів Фото: Еспресо


Свідки ДТП розповіли, що автомобіль Lexus на великій швидкості рухався лівою смугою. В якийсь момент перелаштовуючись правіше, Lexus вдарив в задню частину Renault таксі. Від удару Lexus вилетів на тротуар, де саме йшли люди.

У Києві Lexus збив двох пішоходів Фото: Еспресо

Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події, ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, на вулиці Академіка Заболотного, що у Києві в результаті аварії водійку затисло в легкову, і та померла до приїзду медиків.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову" відео для "міцних горішків".

Також Знай.ua писав, у Києві мешканців насильно вигнали на вулицю та почали бити.