У Києві 6 листопада чоловік влаштував стрілянину по своїх сусідах у під’їзді багатоповерхівки на вул. Чаадаєва. Його затримали, а 8 листопада він почув обвинувачення київської прокуратури, повідомляє прес-служба відомства.

Як зазначається, 48-річний киянин почав стріляти по людях, які вимагали від нього заплатити борги за комунальні послуги. Співвласників ОСББ обурив той факт, що їхній сусід систематично не оплачує коммуналку, і вони прийшли до нього з вимогами. У відповідь розлючений сусід витяг мисливський карабін і відкрив стрілянину.

Внаслідок події постраждала одна людина. Стрілка затримали, його підозрюють у замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15 і ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України).

Суд над обвинуваченим, Страна

Нагадаємо, киянин розстріляв сусіда з автомата після страшного викриття.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі оприлюднили відео розстрілу киянином сусіда.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Києві жителів насильно вигнали на вулицю і почали бити.