У п'ятницю, 8 листопада, на Дніпрі в межах Києва з пропливаючого повз теплохода була помічена яхта, яка пішла на дно. Про це розповіли в «Інформаторі».

На місце знахідки виїхали співробітники комунальної аварійно-рятувальної служби та представники ДСНС. Яхту відбуксирували до берега в районі Собачого гирла і Верблюжої затоки. Там її обстежили водолази, але, на щастя, нікого не виявили. У дні яхти виявилася чимала пробоїна, через яку вона і затонула.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Києві затонула яхта, Інформатор

На думку рятувальників, причиною появи пробоїни могло стати зіткнення з буйком на Дніпрі. З таким пошкодженням яхта дуже швидко пішла б на дно.

Документи на володіння плавзасобом перебували на яхті, за ним вдалося встановити особу її власника. На місці події чекають господаря, який повинен прояснити ситуацію.

Крім того, у мережі виклали відео порятунку пасажирів яхти.

В Киеве Бросили затонувшую яхту: видео погружения и спасения утопающих

В ночь на 8 ноября в Оболонском районе Киева вблизи адреса улица Приречная, 30 затонула яхта. В момент случившегося на ней находились люди. В сети появилось видео, где судно идет ко дну.

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 8 november 2019

Нагадаємо, що у Київській області невідомі напали на нардепа і колишнього кандидата в президенти Віталія Купрія. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області. Копам вдалося затримати одного з нападників, який виявився громадянином Росії Русланом Хажмурзаєвим, що має вид на проживання в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин потрапив під страшну роздачу, зухвалий наліт зловила камера.

Також Знай.uа писав про те, життя киянина оцінили в старенький телефон, нещасного збирають по частинах.