У п'ятницю, 8 листопада, весь Київ скували кілометрові затори. Зараз головні магістралі столиці заповнені автомобілями. А все тому, що ввечері сталося близько 20 дорожньо-транспортних пригод, серед яких смертельна аварія на вулиці Академіка Заболотного.

Наголошується, що затори вже досягли позначки дев'ять балів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на дані сервісу Google Maps.

затори в Києві, Інформатор
затори в Києві, Інформатор

Так, центр Києва, столичне шосе і вулиця Академіка Заболотного забарвилися в червоний – зараз там найскладніша ситуація на дорогах.

Крім того, на мостах ускладнено рух у бік лівого берега. Через велику ДТП вулиця Академіка Заболотного повністю паралізована в обидва напрямки. Затори кінчаються на Наддніпрянському шосе, біля Дарницького мосту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На мосту Патона, Південному і метро також спостерігаються великі затори. Схожа ситуація і на проспекті Перемоги в районі станції метро "Шулявська".

На лівому березі затори не такі серйозні, але рекомендується не виїжджати без потреби і дочекатися, поки розвантажиться трафік.

Нагадаємо, що центральну частину Дніпра можуть перекрити на тривалий час через будівництво.

Як повідомляв портал Знай.иа, увечері 5 листопада в центрі Києва сталася ″гаряча″ аварія.

Також портал Знай.иа писав, що у Києві в годину пік екстрено закрили дві станції метро.