У центрі Києва сталась ″гаряча″ аварія. На перетині вулиць Шота Руставелі і Саксаганського провалився асфальт через прорив теплотраси.

Про це повідомляє кореспондент Знай.ua, який знаходиться на місці події. Через аварію теплотраси утворилось дві величезні ями.

″Під землю″ пішло два автомобілі. Один вже встигли витягнути, а інший наразі знаходиться в ямі. Водії, на щастя, залишилися живимм.

Оперативні служби зреагували досить швидко. Наразі поліція утримується від коментарів.

Як розповів один з водіїв автівки, яка провалилась під асфальт, проїзджаючи по трасі він помітив, що з'явилась пара. Чоловік зменшив швидкість і думав, що "проскочить", однак не встиг. Його машина провалилась у яму. Але йому, каже, пощастило:

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Був чуйний водій ескаватора, який їхав з ланцюгом. Зачепив, витягнув - дякую йому велике", - розповів про пригоду водій.

Фото та відео з місця події:

Поки що вулиця Саксаганського перекрита. Утворився величезний затор.

Нагадаємо, у Києві 5 листопада в годину пік екстрено закрили дві станції метро

Як повідомляв портал Знай.ua, 4 листопада, у Києві на Окружній дорозі сталася кривава ДТП із загиблими.

Також Знай.ua писав, в Києві на вул. Академіка Заболотного два автомобілі потрапили у страшну ДТП.