Будівлю гуртожитку на вул. Польовій у Києві, з якої у четвер, 7 листопада, невідомі молодики спортивної зовнішності намагалися силою виселити людей, знаходиться в аварійному стані і непридатна для проживання.

Спроба рейдерського захоплення гуртожитку на Польовій у Києві, ТСН

Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник відзначивши, що в гуртожитку відсутнє опалення і проблеми з електрикою.

Чиновник додав, що будівля знаходиться в приватній власності, а людей виселяли з гуртожитку представники виконавчої служби, маючи на руках рішення суду.

Поворозник наголосив, що мешканцям скандального гуртожитку нібито давно пропонували переїхати в будинок на вул. Академіка Туполєва, однак вони відхилили цю пропозицію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Так жити не можна, це нелюдські умови", - резюмував чиновник.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Роман Грищук розповів подробиці
сутичок під гуртожитком на вулиці Польовій у Києві, де молодики спортивної зовнішності з димовими шашками вдерлися до будівлі та намагалися здійснити рейдерське захоплення.

Як повідомляв раніше Знай.uа банду рекетирів спіймали під Харковом, "орудували" по всій Україні.

Також Знай.uа писав про те, що СБУ "відрубала" одну з голів рейдерства в Україні.