Народний депутат від "Слуги народу" Роман Грищук розповів подробиці
сутичок під гуртожитком на вулиці Польовій у Києві, де молодики спортивної зовнішності з димовими шашками вдерлися до будівлі та намагалися здійснити рейдерське захоплення.

Гуртожиток на Польовій

Відповідною інформацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Грищук розповів, що "новоспечені" тітушки силою із бітами та сльозогінним газом витурили людей з їхнього житла.

"Коли приїхав, тітушки вже забарикадувалися в гуртожитку. Лише мені, народному депутату, вдалося зайти всередину. Лише після особистих дзвінків начальнику поліції району, поліція нарешті зреагувала і затримала 10 з п'ятидесяти тітушок", - написав Грищук на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Солом'янка, 10 хвилин від центру столиці європейської країни. Тітушки захопили гуртожиток, силою зі зброєю, з битами і...

Geplaatst door Роман Грищук op Donderdag 7 november 2019

Соратник Зеленського наголосив, що жодних документів у нападників із собою не було, а виконавчої служби у будівлі він так і не побачив. Конфлікт довкола багатостраждальної будівлі триває вже понад два роки.

"На початку осені відрізали світло і газ. Місто ситуацію ігнорує. Більше двадцяти дітей живуть в нелюдських умовах. Ще з літа моя команда юристів працює над цим питанням в правовому полі. Але мені здається, ситуація за правове поле вийшла. Сьогодні замість роботи над законами, через повну бездіяльність місцевої влади, я мушу сам бігати за тітушками по району і розбивати барикади в будинку", - обурився Грищук.

Нагадаємо, у Києві на вулиці Польовій відбувається щось типу рейдерського захоплення багатоповерхового будинку.

Як повідомляв раніше Знай.uа банду рекетирів спіймали під Харковом, "орудували" по всій Україні.

Також Знай.uа писав про те, що СБУ "відрубала" одну з голів рейдерства в Україні.