Як відомо, цими днями в центрі столиці сталася масштабна аварія трубопроводу. Відтак, на перетині вулиць Саксаганського та Шота Руставелі прорвало труби, які все навколо залили окропом. Окрім цього, в результаті аварії, в двох місцях провалився асфальт та кілька машин пішли на дно.

Ремонт трубопроводу в Києві, фото - Інформатор
Ремонт трубопроводу в Києві, фото - Інформатор

Як відзначається, після такого, в центрі Києва перекрили рух, а ліквідація наслідків триває і донині. Відтак, після трьох днів ремонтних робіт, перед комунальниками стоїть ще багато завдань, які працюють цілодобово і позмінно

Столичні затори, фото - Інформатор
Столичні затори, фото - Інформатор

Як зауважили, у КП "Київтеплоенерго", роботи по оновленню асфальтного покриття планують закінчити 8 листопада цього року. Але дивлячись на динаміку просування ремонту - складно це уявити.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Наразі водіям радять коригувати свій маршрут і при можливості об'їжджати центр столиці. Також підкреслюється, що у зв'язку із проривом труби, громадський транспорт змінив свій маршрут.

Прорыв трубы на Саксаганского: что сейчас происходит на месте аварии

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 7 november 2019

Нагадаємо, що у Києві просто під час руху спалахнув автомобіль, перетворившись на вогняну комету.

Як повідомляв портал Знай.ua, через "гарячу″ аварію в Києві центр столиці стоїть у 7-бальних заторах

Також Знай.ua писав, у Києві екстрено перекрили три станції метро, проводиться термінова евакуація