У Києві просто під час руху спалахнув автомобіль, перетворившись на вогняну комету.

У четвер, 7 листопада, на Великій Окружній відразу за Жулянським шляхопроводом на ходу загорівся автомобіль Volkswagen Golf. Про ″вогняну″ аварію повідомив сайт dtp.kiev.ua.

Зазначається, що на щастя обійшлося без постраждалих. На місці події очікують рятувальників ДСНС.

У мережі оприлюднили відео інциденту.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На Кільцевій дорозі, в бік Жулянського шляхопроводу, прямо під час руху почав палати автомобіль #Volkswagen. На місці очікують рятувальників #ДСНС. Деталі встановлюються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 7 november 2019

Нагадаємо, У вівторок, 5 листопада, центрі Києва, на перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського провалився асфальт через прорив теплотраси. У двох місцях на проїжджій частині утворились величезні ями, ″під землю″ пішло два автомобілі.

Два пошкоджені автомобілі, залита окропом траса, паралізований центр столиці — все це сталось через прорив теплотраси на тому ж самому місці, що й рік тому. Тоді, 13 листопада 2018 року, також прорвало теплопровід. Прорвало так, що знесло авто, яке майже провалилося під землю.

Як повідомляв портал Знай.ua, через "гарячу″ аварію в Києві центр столиці стоїть у 7-бальних заторах

Також Знай.ua писав, у Києві екстрено перекрили три станції метро, проводиться термінова евакуація.