У страшну ДТП потрапили два автомобілі на вул. Академіка Заболотного в Києві. Про це розповіли в dtp.kiev.ua.

Як повідомляється, водій автомобіля «Волга» виїжджав із заправки і спробував розвернутися через подвійну суцільну. Однак по зустрічній смузі в напрямку «Волги» на великій швидкості мчала машина SsangYong.

Внаслідок потужного зіткнення одну з машин розірвало навпіл, а другу відкинуло на узбіччя. Постраждали пасажири і водії обох авто: жінка з SsangYong отримала рвану рану половини обличчя, а водій «Волги» втратив ступню.

Постраждали пасажири і водії обох авто

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

На думку очевидців ДТП і коментаторів, якщо б на вулиці працювали камери відеофіксації, то «б один не летів, другий би не перетинав».

«Ще одна трагедія в скарбничку Авакова», - наголошують коментатори.

Нагадаємо, що у Львові некерований легковик "припаркувалася" у будинок.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Олександрівському проспекті Харкова відбулося серйозне ДТП. Автомобіль ВАЗ-21011 врізався в ліхтарний стовп.

Також портал Знай.uа писав, що на Прикарпатті сталася смертельна аварія за участю вантажівки і пішохода. ДТП сталося сьогодні вночі між Тисменицею та Івано-Франківськом.