В одному із супермаркетів Києва ввели цікаву функцію, яке може стати початком принципово нового способу оплати товарів.

Супермаркет
Супермаркет

Про це пише Рoliteka з посиланням на відповідне повідомлення менеджера Visa по роботі з торговельно-сервісними підприємствами Олексія Власенка у Facebook.

Ноу-хау полягає у тому, що в магазині з’явилася можливість оплати товару власним обличчям на касах самообслуговування.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як відзначається, відтепер, аби оплатити свої покупки у мережі супермаркетів “Велика кишеня”, покупцю достатньо подивитися в камеру, розташовану над монітором. Спочатку вона просканує його обличчя і порівняє його з наявними зразками в базі даних. Однак варто наголосити, що точність розпізнавання є не ідеальною та становить всього 99,3%.

“В основі сервісу – технологія FaceID від ПриватБанку. Щоб почати нею користуватися, необхідно зробити Селфі в додатку Приват24 і прив’язати до фото свою банківську карту Visa”, – резюмує експерт.

Велика Кишеня запустила оплату лицом на кассах самообслуживания!) #visa #faceid #wearethechampions

Geplaatst door Oleksii Vlasenko op Vrijdag 1 november 2019

Нагадаємо, на Прикарпатті пограбували відому письменницю, жодної зачіпки: "Нестерпно огидно".

Як повідомляв Знай.uа, страшний злочин молодої мами під Києвом приголомшив Україну: "Народила у ванній і викинула у вікно".