У Києві в популярному ТЦ "Променада Парк" на Петропавлівській Борщагівці вкрали дорогий iPhone 7 plus, момент злочину зафіксували камери відеоспостереження.

Пограбування потрапило на камеру

Про це повідомляє Київ Оперативний" та публікує відповідне відео на сторінці спільноти у Facebook.

На відео видно, як в магазин заходить молодий чоловік у куртці, ховаючи обличчя під капюшоном. Він неквапливо підходить до стендів з товаром, нібито розглядаючи, і в цей час непомітно забирає мобільний телефон продавчині, який лежав на видному місці на столику без нагляду. Продавчиня у цей час кудись відійшла.

Внимание! #Розыск 2.11.19 около 15:00 на Петропавловской Борщаговке в ТЦ Променада Парк (Ашан), в #Люксоптике был украден телефон iPhone 7 plus. Может кто-то узнает эту особу)! Если владеете информацией, напишите нам в ЛС. Спасибо.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 4 november 2019

В мережі поспівчували жінці, але обурюються тим, що телефон можна ось так залишити без нагляду в людному місці.

"Красиво - без шуму і пилу. Мораль - нєфіг залишати речі без нагляду. Там ще монітор стояв", "Пару ящиків бананів купить за телефон", "Це все одно, що шукати чорного кота в темній кімнаті", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО шокувала Одеси: родичі підозрюють найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа в спальному районі Києва стався вибух: відео і перші подробиці.

Знай.uа писав, Сенцов змусив пропагандиста Соловйова добряче понервувати: "У Крим на танках".