У Києві відзначилися черговим транспортним ноу-хау - так стало відомо про запуск маршрутного таксі, яке обладнали валідаторами для сплати проїзду Kyiv Smart Card.

електронний квиток
електронний квиток

Про це повідомили у КМДА.

За словами чиновників, "нашпигований" розумною технологією автобус вже курсує за маршрутом №208 від універсаму "Біличі" до Голосіївської площі.

За словами директора департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрія Назарова, електронні засоби сплати за проїзд будуть діяти в усіх маршрутних таксі "Київпастрансу", а згодом – у приватних перевізників. Тому озвучено ноу-хау є лише початком масового впровадження Kyiv Smart Card.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

в черзі на маршрутку
в черзі на маршрутку

Чиновник додав, що наразі пасажири щодня використовують Kyiv Smart Card 250 тисяч разів.

Нагадаємо, штрафи за відмову перевозити пільговиків відтепер в Україні стали вищими більш ніж у шість разів.

Як повідомляв портал Знай.uа, з-під кранів киян потече дивна рідина, що потрібно знати.

Також портал Знай.ua писав, в Україні змінилися процедури видачі водійських посвідчень, підготовки водіїв та акредитації автошкіл.