У п'ятницю, 1 листопада, стало відомо про те, що Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом висловлювань депутатки Верховної Ради співачки Софії Федини ("Європейська солідарність") і волонтерки Марусі Звіробій на адресу президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомив депутат верховної Ради від фракції "Слуга народу" Олександр Качура на своїй сторінці у Facebook.

"Передайте хтось Звіробій і Федині номер кримінального провадження, щодо їхніх закликів до вбивства людини і повалення державної влади", - написав він.

Також Качур додав фото з номером кримінального провадження.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що днями Федина на своєму YouTube-каналі опублікувала відео, в якому вона обвинувачує Зеленського в тому, що він своєю діяльністю повертає до країни окупанта і називає можливі небезпеки, а також імовірність його загибелі на фронті.

А вже наступного дня партія "Слуга народу" заявила, що має намір просити правоохоронців розслідувати висловлювання Федини на адресу Зеленського.

Нагадаємо, що Київ очолив ганебний рейтинг, жителям столиці варто задуматися: подробиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві похолодало, а це означає, що сезон грипу – не за горами. Всіх, кому не байдуже їхнє здоров'я і здоров'я їхніх дітей, запрошують зробити щеплення.

Також Знай.uа писав, що Кияни задихаються в отруйному смогу, до Кличка є питання: "Віталя, ти начебто мер?"