Над столицею другий тиждень висить смог, який за рівнем забрудненості вже порівнюють із повітрям промислових районів Китаю. Ситуація погіршується через туман та безвітряну погоду, пояснюють синоптики. У КМДА стверджують, що вживають «всіх необхідних заходів» для покращення ситуації.

Зокрема, мер столиці Віталій Кличко наказав головам районів та всім службам моніторити якість повітря, обмежити в'їзд вантажного транспорту до міста, щоденно поливати та мити дороги, прибудинкові території, зелені зони.

Наразі ж найгірший стан повітря у Києві – на проспекті Науки (AQI – 228, у Пекіні в середньому – близько 180), на вул. Вадима Гетьмана (AQI - 152) вул. Василя Стуса (AQI - 122), вул. Урлівській (AQI - 112).

Нагадаємо, у Києві похолодало, а це означає, що сезон грипу – не за горами. Всіх, кому не байдуже їхнє здоров'я і здоров'я їхніх дітей, запрошують зробити щеплення.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, автобус з дітьми з Києва потрапив у криваву ДТП по дорозі до Варшави.

Також портал Знай.ua писав, київські школи візьмуть під охорону.