Правоохоронці відтворили ланцюг подій моторошного злочину молодої жінки у Білій Церкві під Києвом, яка народила дитину вдома та викинула її з вікна.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

поліція, фото - з відкритих джерел
поліція, фото - з відкритих джерел

Наразі відомо, що породіллі, яка викинула з вікна 7 поверху свою новонароджену дочку, оголошено підозру у навмисному вбивстві. Жінку підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ст. 117 КК України - умисне вбивство матір'ю новонародженої дитини.

В ході слідчих дій встановлено, що жінка приховувала від рідних факт вагітності та не ставала на облік, жодного разу не з'явилася до лікаря. 28 жовтня, відчувши, що у неї починаються пологи, вона у ванній своєї квартири народила дівчинку. Після винесла дитину на балкон і викинула її з вікна сьомого поверху. Дитина загинула на місці.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Породіллю затримали на наступний день, зараз вона перебуває в медустанові, де її психічний стан перевіряють медики. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. За вчинене жінці обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, у Києві дитина ступила з вікна школи: зважилася на відчайдушний крок під час уроків, відео.

Як повідомляв Знай.uа, три дні бив і гвалтував: під Києвом жінка з інвалідністю стала полонянкою збоченця.

Також Знай.uа писав про те, що київського маніяка "розкусив" криміналіст, - що відомо.