У Маріуполі Донецької області відбувся молодіжний форум "Кожне завтра починається вже сьогодні", учасники якого опинилися на лікарняних ліжках через масове отруєння. Про це повідомили в обласній прокуратурі.

Серед учасників форуму були і жителі столиці – 300 осіб у віці від 17 до 27 років. Всі вони проживали в одному пансіонаті, де їм надавали харчування.

29 жовтня 16 киян відчули себе погано: у них боліли животи, їх нудило, почалася діарея. Потерпілих терміново госпіталізували.

Поліція відкрила справу за ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь) КК України.

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році. Це передбачає закон України "Про освіту" та нова реформа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Українцям за кордоном приготуватись? Соціальну допомогу доведеться повернути За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.

Також портал Знай.uа писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.