Сумно відомий столичний пішохідно-велосипедний міст, що отримав у народі назву «міст Кличка», потягне з міського бюджету більше мільйона гривень. Про це стало відомо з договорів, укладених між КП “Інженерний центр” та ТОВ “Спецавто-Строй”.

Згідно з документами, міст повинні обстежити «неруйнівними методами залізобетонних паль» і розробити технологію «провадження робіт з монтажу елементів прогонової будови».

Крім того, потрібна підготовка «технологічної документації зі складання-зварювання основних типів зварних монтажних з'єднань прогонової будови».

Ціна проведення робіт – 1,16 млн грн.

Нагадаємо, що Київ очолив ганебний рейтинг, жителям столиці варто задуматися: подробиці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві похолодало, а це означає, що сезон грипу – не за горами. Всіх, кому не байдуже їхнє здоров'я і здоров'я їхніх дітей, запрошують зробити щеплення.

Також Знай.uа писав, що Кияни задихаються в отруйному смогу, до Кличка є питання: "Віталя, ти начебто мер?"