У Києві з'явився новий арт-об'єкт. Скульптуру під назвою «Протистояння» встановили на майданчику перед колишнім пам'ятником Леніну на бульварі Тараса Шевченка. Про це повідомляє «Інформатор».

За задумом художника Олексія Золотарьова, його творіння має символізувати «Революцію Гідності». Через півроку його відправлять в інші міста.

Однак «динамічна скульптура», що представляє собою металеву сферу із П-подібними дугами, не всі оцінили по достоїнству. На думку киян, столиця гідна чогось більш вишуканого, красивого. В цілому українці насторожено ставляться до сучасного мистецтва і не хочуть його бачити на вулицях своїх міст.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях до скульптури кияни припускають, що це або «Косяки влади, об'єднані шарою», або «Коричнева Земля, проткнута свастикою», або взагалі «невідома х*йня».

Нагадаємо, що на Івано-Франківщині планують відкриття Парку льодовикового періоду. Відкриття заплановане в селі Старуня, 26 жовтня в рамках фестивалю "ТопиариАрт-Раут".

Як повідомляв портал Знай.uа, скульптуру дніпровського майстри показали на одній з найбільших міжнародних виставок в Сіднеї.

Також портал Знай.uа писав, що місце на бульварі Тараса Шевченка, де колись стояв пам'ятник Володимиру Леніну, перетворилася на майданчик для художніх інсталяцій. На цей раз його займає крижана скульптура.