У Києві вводять обмеження швидкості переміщення містом. Колесити по столиці швидше, ніж 50 км за годину, буде заборонено з 1 листопада 2019 року до 1 квітня 2020 року. Про це розповіли в Центрі організації дорожнього руху Києва.

Як відзначається, під обмеження потраплять сім столичних автотрас, на яких у теплу пору року дозволялося розганятися до 80 км/год: на проспекті Шухевича (від Північного мосту до вул. Бальзака), на вул. Набережно-Рибальській (від Гаванського мосту до вул. Електриків), на Наддніпрянському шосе, на Набережному шосе (від Поштової площі до Наддніпрянського шосе), на Столичному шосе (до вул. Академіка Заболотного), на вул. Саперно-Слобідський (від вул. Грінченка до Південного мосту), на просп. Бажана (від Південного мостового переходу до Харківської площі).

Нагадаємо, що в Львові водій легковика понівечив денну працю робітників, які займаються ремонтом дорожнього полотна. Працівники будівництва як тільки залили ділянку свіжим бетоном і вирівняли його поверхню.

Як повідомляв портал Знай.uа, п'яний 19-річний хлопець штовхнув машину під рухомий тепловоз

Також Знай.uа писав про те, що у Києві п'яний чоловік вирішив покататися на катері по річці, але не впорався з керуванням і на швидкості протаранив міст.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще