У Києві п'яний чоловік вирішив покататися на катері по річці, але не впорався з керуванням і на швидкості протаранив міст.

Про це повідомляє Інформатор.

У Києві чоловік на катері йшов по річці Дніпро і не розрахувавши габарити, врізався в міст. Через сильний удар верхня частина катера опинилася у воді.


Правоохоронці, які патрулювали місцевість, помітили, що катер зачепив верхнім каркасом міст. Тоді вони вирішили перевірити, що ж сталося і відправилися уплав до місця події. Там вони побачили 54-річного водія катера. Неозброєним оком було видно, що він перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

Правоохоронці склали адміністративний протокол за керування судна в нетверезому вигляді. Порушникові загрожує штраф у розмірі 150 неоподатковуваних мінімумів або позбавлення права керування плавучими засобами

Нагадуємо, що у неділю на трасі Київ-Чоп біля села Великий Молодьків сталося масштабне ДТП.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писали, що в Дніпрі некерований трамвай зійшов з рейок.

Крім того, Знай.uа писав про те, що під Одесою переповнена маршрутка зіткнулася з бензовозом.