У вівторок, 29 жовтня, у центрі Києва тисячі викладачів вийшли на акцію протесту. Передає Інформатор.

Вчителі та студенти зібралися на Майдані Незалежності і під звуки дзвіночків попрямували в урядовий квартал. На Європейській площі протестувальники вийшли на проїжджу частину, у зв'язку з цим частину вулиці Грушевського перекрили, а на прилеглих — утворилися затори.

Викладачі вийшли на акцію щоб не допустуть скасування надбавок та премій, що передбачено законопроектом "Про середню освіту".

Варто відзначити, що в деяких школах скасували заняття через те, що всі вчителі вийшли на акцію протесту. Перед ними виступив, зокрема, нардеп Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти Олександр Яцунь розповів, які вимоги висувають до політиків працівники сфери освіти:

  • Збереження надбавок і доплат педагогам.
  • Скорочений робочий час для педагогічних працівників.
  • Добровільність сертифікації для педагогічних працівників.

Нагадаємо, суд відпустив скандального генерала Щоголіва, що розігнав Майдан.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Львовом школярі змусили 12-річну зробити страшне.

Також портал Знай.ua писав, у Львові міністр освіти Новосад поставила хрест на надіях вчителів.