З колонії втік київський злочинець в татуюваннях.

Про це повідомляє Інформатор.

Так, стало відомо, що з Бердичевкої колонії втік Солоха Сергій Олександрович, 1980 року народження. Цей чоловік житель Києва, відомо, що він може перебувати на території області в Тетіївському районі в селі П'ятигори.

Особливі прикмети чоловіка: зріст 165 сантиметрів, темне волосся з залисинами на скронях і маківці, сірі очі, татуювання на обох передпліччях у вигляді абстракції, на руках нижче ліктя написи латиницею, ліворуч під написом ще одне татуювання-абстракція.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Злочинець був одягнений у чорну болоневую куртку, сині джинси, при собі мав рюкзак чорного кольору. Якщо ви бачили цього чоловіка, то прохання повідомити про місцезнаходження за номерами телефону (067) 969-52-46, (093) 140-74-98 або на лінію "102".

Нагадуємо, що минулого тижня на столичному залізничному вокзалі злодійки намагалися пограбувати нацгвардійця.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.