У Києві на проспекті Науки стався викид радіації.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У понеділок, 28 жовтня надійшло повідомлення про небезпеку. Працівники гідрометеорологічної служби зафіксували підвищений рівень радіаційного випромінювання у приміщенні фізико-хімічної лабораторії центральної геофізичної обсерваторії ДСНС України.


У ході перевірки фахівці виявили перевищення рівня радіаційного випромінювання всередині окремого приміщення будівлі лабораторії. Але варто відзначити, що перевищення рівня радіації зовні немає. Також немає ніякої загрози для персоналу і навколишнього середовища.

У вівторок, 29 жовтня о 9 годині відбудеться засідання комісії ТЕБ та НС з даного питання із залученням представників Державної корпорації "Радон" з метою подальшої утилізації забруднених фрагментів будівлі.

Нагадаємо, отруйний смог захоплює Україну: які області опинилися у небезпечному полоні.

Як повідомляв портал Знай.ua готуйте протигази: жителям розповіли, на яких вулицях небезпечно дихати.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Портал Знай.ua писав у Моз опублікували результати аналізу повітря.