Забруднення повітря у великих містах дуже велика проблема. Тому необхідно систематично фіксувати дані про якість повітря. Так, у Києві в одному з районів міста зафіксували перевищення норми небезпечних речовин в повітрі.

За даними телеграм-бота "Індекс якості повітря у Києві" , 28 жовтня лише в одному мікрорайоні столиці небезпечна якість повітря. Найбільш забруднене повітря у Святошино (індекс забруднення - 132). В цьому районі не рекомендується гуляти без необхідності, оскільки є ризик для здоров'я.


На Русанівці, на Подолі, Оболоні, Лук'янівці, Борщагівці, Теремках, Печерську, Дарниці, Позняках, Солом'янці, Воскресенці, Мінському масиві - індекс якості повітря перевищує норму(більше 50), проте показники якості повітря не виходять за межі 100. Це означає, що ризик для здоров'я людини не значний, тому сміливо можна гуляти і провітрювати квартиру.

Найбезпечнішим за якістю повітря є ВДНГ (індекс якості повітря - 15). Тут можна сміливо гуляти і займатися спортом.

Нагадаємо, отруйний смог захоплює Україну: які області опинилися у небезпечному полоні.

Як повідомляв портал Знай.ua готуйте протигази: жителям розповіли, на яких вулицях небезпечно дихати.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Портал Знай.ua писав у Моз опублікували результати аналізу повітря.