Київські школи переведуть під посилену охорону. Про це розповіли у КМДА.

За словами заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, такі дії, у першу чергу, продиктовані реаліями сучасності. Займатися цим буде «Муніципальна охорона».

Відтепер, щоб потрапити до школи, необхідно буде показати документи, що засвідчують особу. Чергові зафіксують факт входу і виходу сторонніх осіб. Від батьків вимагатимуть чіткого дотримання правил, адже мета цих нововведень – безпека дітей.

У КМДА нагадали, що зовсім недавно педофіл проникнув до київської школи та спробував напасти на дитину.

Нагадаємо, що за пропозицією президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді скасували закон, який передбачав примусову хімічну кастрацію педофілів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, жінка врятувала 10-річної дитини від педофіла, який запрошував хлопчика "в гості".

Також портал Знай.ua писав, що через кілька місяців після того, як прийняли закон про хімічну кастрацію, у Казахстані влада вперше покарали педофіла.