Жінку, яка викрала немовля в смт Коцюбинське на Київщині, затримали. Уродженка Бердичева виявилася вихователькою дитячого садка за освітою, повідомляють в поліції.

Зазначається, що вона служила в АТО, і отримала там контузію. Дуже бажаючи мати дитину, після чергового викидня вона нічого не сказала чоловікові, а продовжила робити вигляд, що вагітна.

При цьому вона через спільноту допомоги малозабезпеченим сім'ям познайомилася з жінкою з тримісячним малюком.

При особистому знайомстві 26-річна зловмисниця викрала дитину і втекла з нею у Софіївську Борщагівку, де її і затримали.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Немовля повернули мамі, а викрадачці інкримінують ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Нагадаємо, що в Дніпрі всю ніч сотні людей шукали 2-річного Рому.

Як передавав Знай.uа на Київщині невідомі викрали тримісячне немовля.

Також портал Знай.uа писав, що одному з торгових центрів столиці сталася трагедія: дитина впала з висоти другого поверху.