У середу, 23 жовтня, в селищі Коцюбинське (Київська область) жінка втерлась в довіру матері тримісячного малюка і викрала його, коли мама зайшла на пошту. Крадійкою виявилася киянка Анастасія Поліщук.

Так, приблизно о 16:30 прес-служба поліції Київської області розмістила інформацію про те, що зловмисницю і дитину знайшли. Вже в 18:00 мама з немовлям були на зустрічі з працівниками ЗМІ, а копи повідомили факти про викрадачку. Про це повідомлялося на прес-брифінгу в Головному управлінні Нацполіції в Києві.

Анастасія Поліщук

За даними правоохоронців, Анастасія значилася в одному з добровольчих батальйонів і воювала в зоні АТО, де і отримала контузію, а потім повернулася додому. У Анастасії з першим чоловіком не виходило завести дитину з-за стану здоров'я. Дівчина почала жити з іншим чоловіком і завагітніла, однак у жінки стався викидень.

До того ж, на сьогоднішній день її обранець перебуває за ґратами. Користувачі мережі діляться скріншотами, в яких Поліщук неодноразово просить гроші на допомогу в АТО або ж дітям.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Анастасія додала на сторінку в соціальній мережі Facebook інформацію про те, що вона почала займатися волонтерством, а також працює в благодійному фонді "Духовне Єднання України", проте, як повідомляють джерела, цей фонд не працює вже 2 роки. Настя також нібито працювала ще й у Міжнародному благодійному фонді "Майбутнє". Подібними діями вона придивлялася до незаможних та неблагополучним сім'ям, і розробляла план викрадення малюка.

Нагадаємо, що в Дніпрі всю ніч сотні людей шукали 2-річного Рому.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярний український співак Сергій Бабкін є багатодітним татом. Він і його дружина Сніжана разом виховують двох синів і дочку. Наймолодшому Єлисея всього 4 місяці.

Також портал Знай.ua писав, що одному з торгових центрів столиці сталася трагедія: дитина впала з висоти другого поверху.