Поліція знайшла малюка, якого у середу, 23 жовтня, викрали у Коцюбинському Київської області. Про це передає "Сьогодні".

Як повідомили копи, дитину і його крадійку виявили на Софійській Борщагівці. Малюк знаходиться у стабільному стані і його життю нічого не загрожує.

"Викрадачка пояснила свій вчинок дуже туманно, мовляв, це її дитина. Подробиці з'ясовуємо. Поки маля не передали батькам, адже вони у Коцюбинському", – розповіли в поліції.

Нагадаємо, що 3-місячного малюка викрали у смт Коцюбинське у середу, 23 жовтня. Мати хлопчика Олена розповіла, що випадково познайомилася з викрадачкою через групу в месенджері Viber, де надають допомогу малозабезпеченим сім'ям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Незнайомка пообіцяла допомогу і приїхали у Коцюбинське, а потім Олена попросила її погуляти з дитиною. Після цього жінка з дитиною пропали.

Активісти на сторінці "Служби розшуку дітей" в Facebook відзначили, що передумовою викрадення стало те, що зловмисниця не могла мати дітей.

"Вона зізналася, що насправді вкрала дитину і привезла її додому. Планували виховати, як власного, і обдурити людину, який тимчасово в іншій країні, ця дитина їхня. На такий відчайдушний і жорстокий крок вона зважилася після викидня", - сообщіли в соцмережі.

‼📢УВАГА📢‼ВИКРАДЕНЕ НЕМОВЛЯ ЗНАЙДЕНО‼ Завдяки швидким оперативно-розшуковим діям працівників поліції маленького хлопчика...

Geplaatst door Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області op Woensdag 23 oktober 2019

Нагадаємо, під Харковом озвіріла дамочка викрала доньку коханця.

Як повідомляв портал Знай.uа, два амбали напали на дитину у Вінниці, місто на вухах.

Також портал Знай.ua писав, ганебний злочин підняв на вуха Одещину, ні краплі совісті.