Стало відомо, що в середу ввечері, 23 жовтня, на вулиці Казимира Малевича в Києві почнуть проводити ремонтні роботи. З цієї причини обмежать рух на відрізку від вулиці Лабораторної до вулиці Федорова у вечірній і нічний час.

Про це йдеться в офіційному зверненні "Київавтодору".

Так, 23 жовтня з 18:00 до 8:00 24 жовтня комунальники планують проводити роботи з відновлення розритої дороги. Зазначається, що власникам автомобілів рекомендують не паркуватися в крайніх правих смугах на тротуарах зазначених вулиць.

Крім того, на час робіт також обмежать рух громадського транспорту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що у столиці правоохоронці розшукали водія таксі, який скоїв ДТП. Повідомляється, що молодик збив дівчину і продовжив таксувати.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Київщині водій маршрутки перебував на робочому місці в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Також портал Знай.иа писав, що таксист збив доньку президента Федерації фехтування України, олімпійського чемпіона Вадима Гутцайта. ДТП сталася вранці 21 жовтня в Києві.