Черговий скандал з водієм маршрутки не пройшов повз однієї пасажирки. У водія не виявилося здачі, і він просто вигнав жінку. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за словами українки, вона дала водієві 100 гривень, на що той їй грубо відповів і виштовхав з маршрутки.

"Сьогодні сідаю в 10 маршрутку. Даю 100 грн, кажу один, на що водій мені відповідає: "У мене немає здачі, або біжи міняй, або виходь з маршрутки, я тебе безкоштовно везти не буду!!!". Я, звичайно, почала говорити, що це не мої проблеми, і що я оплатила проїзд, а на рахунок завдання це ваші проблеми. Він ледве ні силоміць выталкнул мене з маршрутки", - пише обурена жінка.

Вона також зазначила, що ніхто з пасажирів навіть пальцем не поворухнув, і заперечувати теж ніхто не став.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Всі люди сиділи й мовчали,як ніби це нормальна поведінка водія. Скажіть люди,як довго це свавілля буде продовжуватися!!! Хто знайде коли небудь на них управу", - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що жителі села Котовського масово скаржаться на нескінченні черги щоранку. Причина тільки одна - відсутність потрібної кількості громадського транспорту.

Як повідомляв портал Знай.ua, в центрі Вінниці навпроти міської ради побилися два водія.

Також портал Знай.ua писав, що в Дніпрі незабаром зникнуть маршрутки, їх будуть поступово замінювати на автобуси великого класу.