Вранці 15 серпня неподалік від станції метро "Лісова" вибухнула маршрутка і повністю згоріла.

Про це повідомляє Світлана Мащенко на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами водія транспортного засобу, маршрутка Київ – Бровари стояла на кінцевій станції, він почув хлопок, потім в машині з'явилося задимлення, він встиг покинути маршрутку. Після цього маршрутка загорілася і згоріла дотла.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На щастя, постраждалих немає. На місці працювали співробітники ДСНС і поліція, яка буде встановлювати причини інциденту.

На Лесной взорвалась маршрутка Киев -Бровары

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 14 augustus 2019

Відео з місця пожежі маршрутки Фото тут: https://kyivoperativ.info/other/v-chergovij-raz-palaye-marshrutnij-avtobus-i-znovu-poblizu-stanci%D1%97-metro-lisova-ce-vzhe-mabut-norm/

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 14 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також перехожі, які часто їздять цим маршрутом, розповіли, що на Лісовому давно тривають "маршрутні війни", тому інцидент міг бути через конфлікт перевізників.

Нагадаємо, що в одному з міст в Полтавській області сталася НП. Автомобіль одного з місцевих депутатів вибухнув.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Київщині сталася масштабна пожежа на території автобусного парку.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Житомирщині просто під час руху загорівся переповнений автобус.