У Києві затримали підозрюваного в серії нападів на чоловіків, які відбувалися на Троєщині. Маніяк, як його вже встигли охрестити перелякані жителі столиці, вбив одного чоловіка і напав на декількох з ножем.

У Києві затримали маніяка, який нападав на чоловіків.

Злочинець зізнався у своїх вчинках і дав свідчення. Маніяк розповів, чому нападав тільки на чоловіків, а діти і жінки його взагалі не цікавили.

Перший напад стався ще на початку вересня, затриманий з ножем напав на 26-річного чоловіка. Через кілька тижнів він порізав 22-річного хлопця, а потім - 56-річного чоловіка. Єдиною жертвою маніяка виявився 69-річний чоловік, тіло якого знайшли з колото-різаною раною шиї на вулиці Вершигори.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 27 жовтня українці переведуть стрілки годинника на на одну годину назад.

Знай.іа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.