У Київ їде Ленні Кравіц. Ім'я цього співака та мультиінструменталіста з Нью-Йорка відомо всьому світу. Про це повідомляє «Інформатор».

Це буде першим виступом рокера в українській столиці за досить довгий період – в останній раз він був у Києві 12 років тому.

На цей раз Кравіц представить свій восьмий альбом It Is Time for a Love Revolution, а також виконає старі хіти.

Концерт відбудеться в наступному році, 13 червня, у Палаці Спорту.

Нагадаємо, що легендарна рок-група "Кіно" анонсувала серію концертів. У шоу будуть використовувати "справжній голос Віктора Цоя". Його оцифрували з оригінальних багатоканальних записів.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві відбудеться концерт вуличних пісень "Котлета по-київськи". Різноманітні пісні українською, російською, єврейською (ідиш) мовами презентуватимуть вуличну пісню на концерті у виконанні артистів з різних країн.

Також портал Знай.иа писав, що Ані Лорак у своєму блозі опублікувала відео зі свого виступу. На сцену зірка вийшла в оригінальному сукні та на високих підборах.