Погода у Києві 17 жовтня обіцяє бути сонячною і теплою. Ні хмаринки не затьмарить осіннє небо, обіцяють фахівці сайту Sinoptik.

Температура повітря в цей день підніметься до 22 градусів тепла. Це більше, ніж історичний максимум, зафіксований в 1990 році (20.3°). Найхолоднішим 17 жовтня було 1978 року (-5.8°).

Народний прогноз погоди: 17 жовтня відзначається день пам'яті святого Ієрофея, єпископа Афінського. У народі говорили: «З Єрофея холод сильніше». З цього часу посилюється холод. Люди помітили: чим раніше випаде перший сніг, тим пізніше утвердиться у своїх правах зима, а рання зима частіше за все настає, якщо довго не було першого снігу.

Також Знай.uа писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є объяснение. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.
Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.