В українській столиці біля метро "Нивки" в п'ятиповерхівці за адресою Щербаківського, 56 на склі балкона з'явилася незвичайний надпис.

"В поліцію зателефонуйте будь ласка, тут 6 років ґвалтують дитини", - написано на аркушах.

Перехожі це помітили і відразу ж викликали копів.

Вперше правоохоронці приїхали на місце у вівторок, 15 жовтня, вони спробували потрапити в квартиру через вхідні двері. Однак їм ніхто так і не відкрив.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У копів не було повноважень зламувати двері, і вони поїхали. Мешканці п'ятиповерхівки повідомили, що в цій квартирі проживає лише жінка з психічними розладами і більше нікого там немає. Однак зрідка жінка розмовляє голосами різних людей. Оскільки на білих аркушах формату А4, які були приклеєні балкону, мова йшла про дитину, було вирішено точно переконатися в тому, що ніяка небезпека нікому не загрожує.

У середу, 16 жовтня, на місце події прибули не тільки копи, але також і рятувальники, які потрапили у квартиру через балкон. Проте там нікого не виявилося, ні дітей, ні жінки. Страшне повідомлення працівники ДСНС зняли і поїхали з місця події. Біля під'їзду залишилися чергувати слідчі, які чекають повернення жінка для того, щоб дізнатися про причини такого послання на балконі.

На Щербаковского женщина вывесила на балконе надпись «В полицию позвоните пожалуйста, здесь 6 лет насилуют ребенка» и не открыла двери

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 16 oktober 2019

Нагадаємо, що на Київщині, в Таращі, мати не помітила зникнення дворічної дитини.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві на одній з дитячих майданчиків у житловому комплексі "Яскравий", в Оболонському районі, затримали чоловіка, який поводився неадекватно.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві жінка з коляскою стала жертвою пограбування прямо на автобусній зупинці.