У Києві на одному з дитячих майданчиків у житловому комплексі "Яскравий", в Оболонському районі, затримали чоловіка, який поводився неадекватно. При собі у хлопця був ніж з загрозливим написом "Ніхто не зупинить смерть". Про це розповіли в співтоваристві «Київ. Оперативний».

Наголошується, що хлопця затримали охоронці житлового комплексу. Чому він перебував на майданчику з ножем, він пояснити не зміг.

Неадекват з ножем

Нагадаємо, що жахлива трагедія стався в одному з сіл Болградського району Одеської області. П'ятирічний хлопчик грав зі своєю семирічною сестрою, забравшись на стіг сіна недалеко від свого будинку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.