На Центральному залізничному вокзалі Києва група грабіжників напали на відому актрису та телеведучу Руслану Писанку. За її словами подія трапилася у вівторок, 15 жовтня приблизно о 6:45 ранку. Руслана описала інцидент на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук":

"Я ухилилася і впала просто на проїжджу частину. Розбитий лікоть, садна, розірваний пуховик. Вони йшли групою за мною, ніби приклеїлися, потрапляючи в резонанс, відкрили рюкзак на ходу. Останню фазу я випадково відчула, різко розвернулася, а за мною 5 осіб орудують".

Телезірка написала, що після падіння з її сумочки випали майже всі речі, але грабіжники нічого не встигли забрати.

скрін з фейсбук-сторінки

На захист колеги, Ольга Сумська написала гнівний пост-звернення до поліції, керівників вокзалу та мера Києва:

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще
"Звертаємося до керівництва Київського залізничного вокзалу, до мера столиці Віталія Кличко, до поліції! Скільки це буде тривати? Вже декілька разів і ми потрапляли в таку ситуацію, як і Руслана Писанка!На вокзалі безлад! Люди не можуть спокійно дійти з потягу до таксі і метро, бо на них нападають сім’ї циган. Абсолютно відверто і нахабно!Раніше вони полювали по два-три, зараз вже виходять на діло родинами, оточують людину і роблять свою справу.Ніхто! з поліції за цим не слідкує,не захищає людей від нападів представників ромів!ГАНЬБА!"

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що Отар Кушанашвілі прокоментував історію навколо актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня"

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що ведуча "Зважені та щасливі" Аніта Луценко кардинально змінилася.