Стало відомо, що у вівторок, 15 жовтня, у Києві обмежать рух проїзду по проспекту Перемоги, так як на Шулявському мосту проводяться ремонтні роботи.

Будівельники планують встановлювати там ще один проліт шляхопроводу. На момент даного ремонту рух транспортних засобів буде організовано по прилеглим до проспекту дорогах.

Громадянам столиці краще заздалегідь ознайомитися зі схемою проїзду для того, щоб не встряти в пробку на дорозі. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, рух транспортних засобів буде організовано за такими схемами:

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще
  • Зелена основна (в сторону Кільцевої дороги: через вулиці Олександра Довженка, Антона Цедика і Петра Нестерова; у бік площі Перемоги: через вулиці Гарматна, Виборзька і Вадима Гетьмана);
  • Синя альтернативна (у бік Кільцевої дороги: через вулиці В'ячеслава Чорновола, Січових Стрільців, Юрія Іллєнка та Дегтярівська; у бік площі Перемоги: через вулицю Миколи Василенка, бульвар Вацвала Гавела, проспект Космонавта Комарова, вулиця Борщагівська, Жилянська).

Нагадаємо, що політтехнолог Сергій Гайдай заявив, що столицю України не щастить з мерами.

Як повідомляв портал Знай.ua, незгасними залишаються гучні теми звільнення його заступників і скандальної Шулявській розв'язки, яка вже рік тримає киян у "транспортних заручниках".

Також портал Знай.ua писав, що у Києві ОТТ-сервіс Ланет.TV створив трансляцію декількох ключових транспортних розв'язок міста.