У зоні відчуження затримали байкерів, які незаконно потрапили до забороненої зони на мотоциклах. Групу сталкерів з п'яти осіб затримала поліція, повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Київській області.

Байкери незаконно потрапили до зони відчуження, оминувши головний пропускний пункт "Дитятки", повідомляють у поліції.

Туристів екстрималів розшукували за допопмогою машин та квадрокоптера. Затримання відбулося на автодорозі у напрямку міста Чорнобиль.

У пресслужбі поліції зазначають: "Завдяки оперативному спрацюванню поліції Київщині у зоні відчуження, байк-туристів затримали, перекривши їм дорогу. Транспортні засоби вилучено. На них буде накладено арешт. Наразі мотоцикли перебувають на штрафмайданчику".

Адміністративні протоколи про порушення було складено за ст.46-1 (порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) КУпАП України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Подробиці інциденту було направлено до Іванківського райсуду Київщини, де має відбутися слухання для винесення відповідного рішення.

За даними Знай.ua,у мережі показали руїни Чорнобильської атомної електростанції.

Як передавав Знай.ua, що брати відшукали в Чорнобилі неймовірне

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Києві відбулася виставка, присвячена темі Чорнобильської трагедії ARTEFACT: Chernobyl 33.